Verzenden

Na ontvangst van u bestelling zullen wij de producten, mits op voorraad, binnen twee werkdagen verzenden. U ontvangt van ons per mail een track and trace code op het moment van de verzenden. Hiermee kunt u de bestelling volgen.

Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om de bestelling op tijd te verzenden zullen wij contact met u opnemen om u te informeren.

Verzenden binnen Nederland is gratis voor bestellingen boven de EUR 50,00. Voor bestellingen onder de EUR 50,00 rekenen wij EUR 6,95 verzendkosten.

Verzenden naar Frankrijk, Duitsland of België is gratis voor bestellingen boven de EUR 150,00. Voor bestellingen onder de EUR 150,00 rekenen wij EUR 12,95 verzendkosten.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@halstraler.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


 

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@halstraler.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Halstraler.nl

        

Tel 0299-242010

        

KVK inschrijving 57974926

Signaal 12

 

E-mail info@halstraler.nl

 

BTW nummer NL852817307B01  

1446XA Purmerend